Strážníci v Mostě zajistili nebezpečného muže podezřelého z loupežného přepadení lékárny
Foto: MP Most
Most

Most - Policisté ČR požádali v dopoledních hodinách o součinnost městskou policii při pátrání po osobě, která je podezřelá z loupežného přepadení lékárny ve stadiu pokusu. Operátor kamerového systému zpětným přehráním záznamu z kamery městského kamerového dohledového systému zjistil popis podezřelého muže. Policisté poté muže identifikovali, sdělili všem hlídkám jeho jméno a označili ho jako nebezpečného pachatele, který může být ozbrojen.

Tři hodiny poté motohlídka strážníků prováděla kontrolní činnost v ulici Svatopluka Čecha, kde si strážníci všimli muže za budovou Tesco, který odpovídal popisu podezřelého. "Strážníci podezřelého muže zastavili a vyzvali k prokázání totožnosti. Během provádění úkonů při ověřování totožnosti se pak zajištěný muž pokusil o útěk. Strážníci muže dostihli, použili donucovací prostředky k zamezení dalšího útěku a muži přiložili pouta," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Na místo pak městští policisté přivolali policisty Policie ČR a podezřelého muže jim se všemi poznatky předali k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru