V Mostě vyjedou do provozu vánočně nazdobené tramvaje, letos budou svítit dvě
Foto: DPmML
Most

Most - Mostecké ulice rozsvítí dvě Vánoční tramvaje Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova. Podpoří tak předvánoční atmosféru ve městě.

„V letošním roce vyjede na lince číslo 2 jako Vánoční tramvaj vůz s evidenčním číslem 312. Tramvaj bude vozit úplně nové sváteční osvětlení, které se zásadně liší od osvětlení, které měla Vánoční tramvaj v minulém roce. První výjezd Vánoční tramvaje bude o první adventní neděli 28. listopadu 2021 v 16:42 hodin ze zastávky Most, Velebudická,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

První Vánoční tramvaj bude jezdit celodenně na lince číslo 2 v pracovní dny od 4:37 do 22:20 hodin, v sobotu a v neděli od 4:52 do 22:20 hodin. „Druhá Vánoční tramvaj bude od pondělí do pátku nasazena ráno na linku číslo 3 od 5:00 do 6:43 hodin, odpoledne pak na linku číslo 1 od 13:03 do 16:02 hodin. Tato tramvaj s evidenčním číslem 305 bude vozit osvětlení, které si cestující pamatují z uplynulých tří let a tvoří ho zhruba 2000 světelných bodů,“ dodal Dunovský.

Vánoční tramvaje budou jezdit až do 6. ledna 2022, kdy ukončí provoz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru