Na Mostecku zmizely poslední obce, které byly zcela bez viru
Ilustrační foto
Most

Mostecko – V Ústeckém kraji v neděli přibylo 523 nově prokázaných nákaz koronavirem. Je to o čtvrtinu více než před týdnem. Na Mostecku z toho je za včerejšek 51 nových případů onemocnění covid–19.

Mostecko má v evidenci za neděli bohužel také dvě úmrtí pacientů, která jsou spojena s nemocí covid-19. Za neděli přibylo v Litvínově 6 nových případů, v Mostě to bylo 34 případů.

Aktuálně na území města Mostu prodělává nemoc 1198 osob. Jde o poslední data z pátku. V Litvínově je právě 396 pacientů. V přepočtu na počet obyvatel jsou na tom nyní nejhůře v Bělušicích, kde vychází 4630 nemocných na sto tisíc obyvatel. Aktuálně tam má nemoc 10 lidí.

Na Mostecku aktuálně není již žádná obec, kde by nebyl nikdo s prokázaným onemocněním. Zatímco před pěti dny jsme informovali, že bez známé nákazy jsou na Klínech a v Mariánských Radčicích, i tam jsou už nyní nové případy. V horské obci jde o dva nemocné, v Mariánských Radčicích o osm infekcí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru