Zloděj rozbil okno u auta a sebral z něj plechovky s višňovým pivem
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili případ krádeže vloupáním do motorového vozidla. Toho se podle nich měl dopustit 32letý muž z Litvínova. Ten poblíž centra Mostu měl zřejmě v nočních hodinách na pozemní komunikaci u zaparkovaného osobního auta tovární značky Renault rozbít okénko.

Následně do vozu vnikl a z interiéru měl odcizit celkem 24 kusů plechovek nealkoholického višňového piva v hodnotě 400 korun. Poškozenému motoristovi však zanechal škodu vyšší a to poškozením skla, která byla odhadnuta na částku 3 800 korun.

"Muž se jednání dopustil přesto, že byl již za podobný skutek v posledních třech letech odsouzen a potrestán. Vyšetřovatel mostecké policie Litvínovana stíhá na svobodě. Za násilné vniknutí do vozidla a krádež mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru