Zrušte hřiště a lavičky, stahují se nám se asociálové, napsali lidé z mostecké ulice Pionýrů
Blok 304 v mostecké ulici Pionýrů. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Radní města Mostu vzali na vědomí petici Společenství vlastníků bl. 304 v ulici Pionýrů v Mostě za zrušení dětského hřiště, laviček a nefunkčních kovových sušáků. Důvodem podání petice je, že do předmětného prostoru se stahují občané s asociálním chováním a znepříjemňují bydlení místním obyvatelům.

Sušáky na prádlo již neslouží původnímu účelu a jsou nebezpečné pro děti. Na základě zaslané petice byly ihned odstraněny staré kovové sušáky a dočasně odstraněny lavičky, o jejichž opětovném umístění bude rozhodnuto v příštím roce.

"K odstranění zpevněné plochy po sušácích a následné terénní úpravě dojde na jaře příštího roku," uvedla mluvčí města Klára Vydrová.

Peticí se dále zabývala Městská policie Most. Z jejího šetření na místě a z prověření svých záznamů nevyplynulo, že by předmětný prostor byl rizikový a měl by být zařazen do prioritního režimu hlídkové a obchůzkové služby.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru