Přijďte si pro odměnu do Galerie Teplice!
Galerie Teplice
Most

Teplice - Nakupte v některém z více než 90 obchodů, restaurací či kaváren v Galerii Teplice a užijte si odměnu navíc! Galerie Teplice rozdává radost za nákupy, získejte praktickou škrabku na sklo s dlouhou teplou rukavicí!

Jak získat odměnu za nákupy? Nakupte nad 500 Kč v kterémkoliv obchodě či restauraci v Galerii Teplice. Zastavte se s účtenkou na Informacích v 0. podlaží (denně v čase 10.00–13.00, 13.30–18.00) a pak už si jen užijte si svou odměnu za nákupy!

Základní pravidla

  • Registrovat lze účtenky ze všech obchodů, restaurací i kaváren v Galerii Teplice vyjma supermarketu Lidl (Lidl účtenky nelze registrovat)
  • Účtenka musí být v hodnotě minimálně 500 Kč z období od 21. 1. 2022 do vydání odměn
  • Účtenky se nesčítají
  • Za 1 účtenku nad 500 Kč lze získat pouze 1 dárek jako odměnu
  • Kampaň platí od 21. 1. 2022 do vyčerpání zásob (vydání všech odměn)
  • Každá registrovaná účtenka bude na Informacích označena malým razítkem

Chcete se na #nakupyvsrdciteplic těšit ještě víc?

V únoru sledujte Facebook Galerie Teplice (https://www.facebook.com/galerieteplice) každý den až do Valentýna bude Galerie Teplice soutěžit o super dárky z obchodů Albi, CCC, DeluXe květiny, dm drogerie, Energyvita, Erotic City, Fusakle, Intersport, Knihy Dobrovský, Lindex, Párty služby, Premiere Cinemas, Starbucks a Yves Rocher! Navíc se budete moci vyfotit u valentýnské dekorace a těsně před Valentýnem Vás Galerie Teplice za Vaše nákupy odmění opravdu ze srdce, čekají Vás dárkové poukazy jako odměny za nákupy… Je na co se těšit!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru