Co se v Mostě začne stavět? Nový amfiteátr na Benediktu, park i lepší silnice
Vizualizace nového amfiteátru na Benediktu. Foto: archiv / Zdroj: město Most
Most

Most – Mostečtí radní po své poslední schůzi zveřejnili seznam veřejných zakázek, které byly nebo budou v nejbližších dnech vyhlášeny. Co to pro lidi znamená? Brzy se začne pracovat na vybudování nového parku Střed, lepšího letního kina na Benediktu či na opravách ulic.

Veřejná zakázka bude řešit rekonstrukci parku Střed v Mostě. Předmětem veřejné zakázky je revitalizace a úprava parku Střed dle projektové dokumentace s názvem Znovuzrození parku Střed Most, která zahrnuje bourací a demoliční práce, výstavbu nových objektů, cest, vodních prvků, sadových a parkových úprav a veřejného osvětlení.

Vyhlášena bude veřejná zakázka na dopravní úpravy a zastávku MHD v ulici Moskevská. Předmětem zakázky je rekonstrukce dvou protilehlých zastávek MHD v ulici Moskevská v Mostě a vytvoření bezbariérového nástupiště a bezbariérové vodící linie pro samostatný a bezpečný pohyb nevidomých a slabozrakých lidí. Zároveň bude provedena oprava asfaltobetonové obrusné vrstvy vozovky. Součástí bude dále úprava části dešťové kanalizace, úprava části zeleně, nové svislé a vodorovné dopravní značení a nové veřejné osvětlení.

Upravovat se má doprava ve Velebudické ulici. Předmětem zakázky jsou stavební práce v této ulici. V rámci plnění budou provedeny úpravy stávajících přechodů, zřízeny nové přechody pro chodce včetně veřejného osvětlení, stavební úpravy miniokružní křižovatky, pěší propojení k obchodnímu centru, stavební úpravy dělících ostrůvků a vodorovné a svislé dopravní značení.

Město bude také vylepšovat amfiteátr na Benediktu. Předmětem zakázky je rekonstrukce stávajícího objektu a vybudování nového zastřešení pódia ve volnočasovém areálu Benedikt v Mostě.

Město bude investovat i do svých pozemků v Krušných horách. Vyhlášena bude veřejná zakázka na stavební úpravy Bedenské cesty. Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce lesní cesty Bedenská v katastrálním území Křižatky, Mníšek v Krušných horách a Klíny. Lesní cesta se nachází v lesním porostu severozápadně od obce Křižatky. Celková délka rekonstruované lesní cesty je 1,9 km.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru