U jezera Most vznikne ovocný sad se zahradním altánem
Za pár roků budeme při procházce k jezeru česat sladké třešně. Ilustrační foto
Most

Most - V místech, kde kdysi přibližně stával kostel Nanebevzetí Panny Marie v Mostě před tím, než se přestěhoval na současné místo, vznikne ovocný sad. Informovalo o tom město Most.

Na založení ovocného sadu u jezera Most bude vyhlášena veřejná zakázka. Jejím předmětem bude dodávka ovocných dřevin, jejich výsadba a úprava okolního terénu s následnou pěstební péčí. Součástí plánů na zvelebení lokality bude také umístění zahradního altánu a mobiliáře.

Na vznik ovocného sadu dala jeden milion korun společnost Billa. Půjde o desítky stromů. Podle informací serveru e-mostecku by mělo nad jezerem růst 22 třešní a 38 dalších ovocných stromů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru