FOTO: Policie objevila v domě velkopěstírnu marihuany. Našli tu přes šest stovek rostlin i další drogy
Foto: Policie ČR
Most

Proboštov - Rozsáhlou pěstírnu marihuany se podařilo odhalit teplickému Toxi týmu. V obci Proboštov pěstoval v rodinném domě 37letý místní muž nejméně ve dvou cyklech rostliny konopí a to indoorovým způsobem. V několika částech domu zajistili kriminalisté přes 600 rostlin marihuany v různém stádiu vzrůstu.

Dále byly v přilehlé garáži objeveny i další drogy, a to 8 kusů tablet extáze, 8 kusů papírků LSD a 38 gramů hašiše. V místnostech se nacházely různé nástroje a chemikálie, které se k pěstování používají a urychlují růst. Vzhledem k množství rostlin je zřejmé, že je „zahradník“ neměl pouze pro svou potřebu a byly určeny k dalšímu prodeji.

2903pestirnakz1

2903pestirnakz3

Foto: Policie ČR

Kriminalisté sdělili muži obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zároveň byl podán návrh na vzetí do vazby, kterému soud vyhověl a muž bude stíhán vazebně. Vzhledem ke značnému rozsahu mu hrozí trest odnětí svobody až na 10 let," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

2903pestirnakz4

2903pestirnakz5

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru