Bezdomovec zkolaboval u zahradního domku. Takhle probíhala záchranná akce
Foto: MP Ústí nad Labem
Most

Ústí nad Labem - Dne 26. března v 17:20 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků k zahrádkářské kolonii za nákupním centrem Lidl v ulici Výstupní, z důvodu oznámení občana, který operátorovi nahlásil, že pod pergolou na své zahrádce má nějakého muže - bezdomovce, který leží na lavičce a má patrně nějaké zdravotní potíže.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, který se strážníky nekomunikoval, jen se třásl a měl u pusy pěnu ze slin. Z tohoto důvodu byla na místo ihned přivolána zdravotní záchranná služba.

0104bezdomoveckz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Při příjezdu na místo si zdravotníci přivolali i hasiče, kteří u jmenovaného asistovali v ochranných oblecích a to současně se zasahujícími zdravotníky. Poté byl muž převezen k dalšímu vyšetření do Masarykovy nemocnice. Majitel zahrádky hlídce uvedl, že o dotyčném bezdomovci na své zahrádce ví a byl tam s jeho souhlasem.

0104bezdomoveckz2

Foto: MP Ústí nad Labem

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru