Třídíte odpad? Usnadní vám to tyto barevné tašky. Magistrát je nabízí Mostečanům zdarma
Foto zdroj: Město Most
Most

Most - Město Most se pokouší svým občanům zjednodušit třídění odpadů. Mostecké domácnosti, které mají zájem o třídění domácího odpadu, si mohou až do vyčerpání zásob vyzvednout zdarma třídící tašky (konkrétně na papír, plasty a sklo).

Tašky nejsou jednorázové, naopak jsou určeny k dlouhodobému užívání. Vyrobeny jsou proto z velmi odolného omyvatelného materiálu, který zaručí jejich dlouhou životnost.

Kdo má zájem, musí se dostavit osobně do Turistického informačního centra Most, které sídlí vedle obřadní síně magistrátu. Provozní doba je od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin. V sobotu je otevřeno od 9 do 14 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru