Nové závodiště ve městě! Na okraji Mostu vyroste motokrosový areál
Ilustrační foto
Most

Most - Ne Velebudické výsypce bude oficiálně motokrosová dráha. Na místě, které neoficiálním způsobem využívají majitelé terénních strojů už několik let, vznikne motokrosový areál.

Radní schválili společnosti Technické služby města Mostu nájem pozemků v katastrálním území Židovice u Bečova, lokalita Velebudická výsypka, za účelem správy a údržby části pozemků a dále za účelem zřízení motokrosového areálu včetně příjezdové cesty k němu a umístění sociálního zařízení. Smluvní nájemné bude ve výši 12 tisíc korun na rok na dobu určitou do 31. 12. 2032.

Součástí smlouvy je vypracování provozního řádu motokrosového areálu a zajištění jeho dodržování včetně respektování právních předpisů a nařízení, zejména na úseku ochrany životního prostředí a zdraví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru