Nenechávejte peníze uvnitř! V mosteckých ulicích se auta stala terčem zlodějů
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policisté opětovně upozorňují řidiče, aby byli obezřetnější při opouštění osobního vozidla. Každý motorista by si měl řádně zkontrolovat svůj vůz, než od něj vzdálí. Základním pravidlem by mělo být řádné zajištění vozidla před neoprávněným vstupem, zejména provést kontrolu nejen volně odložených, ale i cenných věcí. Tyto předměty jsou velkým lákadlem pro zloděje, kterým stačí krátká chvilka, aby se věci zmocnili.

Terčem neznámých pachatelů se staly automobily v mosteckých ulicích Konstantina Biebla a Josefa Dobrovského. Motoristé byli v ranních hodinách při příchodu ke svému vozidlu velmi nepříjemně překvapeni. Nejen, že jim kdosi násilím poškodil jejich vozy, ale po dalším zjištění postrádali nemalé finanční prostředky. "Jeden z poškozených přišel o hotovost ve výši 21 tisíc korun a ruční míchačku. Druhý řidič měl ve vozidle peníze v částce 40 tisíc korun, o které samozřejmě také přišel," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Rozhodně nenechávejte v autech žádné cennosti. "Vždy se řádně přesvědčte, zda jste uzavřeli všechna okna a vůz jste uzamkli. Kde nic není, zloděj neuspěje. Ani bílý den a frekventované místo není pro pachatele žádnou překážkou," upozorňuje policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru