Zloděj dělal kolemjdoucího, další skočil do křoví. Nakonec se přiznali
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Před 22. hodinou večerní oznámil na linku 156 mostecké městské policie muž, že přijal opakovaně zprávu o narušení objektu svých garáží, a proto se domnívá, že se tam pohybuje pachatel.

Na místo byly okamžitě vyslány nejbližší motohlídky strážníků, které se přesouvaly za pomoci výstražného světelného a zvukového zařízení. Po příjezdu na místo se hlídky rozdělily a strážníci správně přepokládali, že se pachatelé pokusí uprchnout do blízkého lesa.

"Zanedlouho strážníci zajistili dva podezřelé muže, z nichž jeden se tvářil jako běžný kolemjdoucí a druhý se schoval do křoví. Oba muže strážníci zajistili a předvedli je na místo činu, kde se poté policistům doznali, že se do objektu vloupali," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Policisté si celou událost se všemi poznatky a podezřelými osobami převzali k dalšímu řešení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru