Kvůli vydatnému dešti se sesunul svah a zavalil silnici. Jiné cesty byly zatopené
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - V sobotu v ranních a dopoledních hodinách řešili hasiči v Ústeckém kraji 20 událostí typu technická pomoc, kdy ve většině případů v souvislosti s deštěm hasiči čerpali vodu nebo odstraňovali popadané stromy. Nejvíce událostí bylo zaznamenáno na Litoměřicku a Ústecku.

Jednotka ze stanice Štětí vyjížděla kolem 5:26 ke dvou událostem, kde bylo potřeba odčerpat vodu a vyčistit uliční vpusti. Jednalo se o zatopené parkoviště u základní školy ve Štětí a zatopený podjezd v obci Hněvice.

Jednotka ze stanice Lovosice a jednotka SŽ Ústí nad Labem v 7:30 byly povolány k zatopenému podchodu na vlakovém nádraží v Lovosicích.

Dobrovolná jednotka Chotiměř v 8:00 vyjela v k ucpané kanalizaci v Prackovicích nad Labem. Kanalizace byla ucpaná kameny a dřevem.

edeniky 3498

V 8:09 vyjížděla jednotka ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka Budyně nad Ohří k sesuvu půdy na silnici před Poplzy směrem od Brníkova.

V 9:00 vyjížděla jednotka ze stanice Litoměřice do ulice Nádražní v Litoměřicích, kde došlo k zatopení obou jízdních pruhů silnice a docházelo k zatopení sklepa budovy nádraží.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru