STALO SE: Muž sledoval dětské hřiště a dělal na veřejnosti něco nehezkého. Volali na něj policii
Foto zdroj: městská policie Chomutov
Most

Chomutov - Operační velitel vyslal hlídku městské policie ověřit oznámení od svědkyň, které spatřily muže ve křoví, který se sebeukájel během pohledu na blízké dětské hřiště.

Dále uvedly potřebný popis, ale to už hlídka rychle mířila na místo. Tam byl zjištěn podezřelý muž, který udanému popisu odpovídal a okamžitě byl vyzván k prokázání totožnosti. Jelikož u sebe žádný doklad neměl, jeho totožnost byla ověřena u Policie ČR. Muž se hájil tím, že pouze tráví příjemně nostalgický čas vzpomínáním na dětská léta, ale očité svědkyně jeho „vzpomínání“ popsaly jako nefalšovanou a neskrývanou masturbaci, při níž se nenechal vyrušit ani ženami, které ho viděly, a ještě je pobízel gesty s údem v ruce evidentně potěšen dalšími diváky.

Muž byl okamžitě omezen na osobní svobodě, byla mu nasazena pouta a pro podezření z trestného činu byl předán Policie ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru