Řidiči divoce parkují u jezera, nejen autobusáci mají velké potíže. Město činí opatření
Když se mají minout dvě větší auta nebo autobus, nastává problém. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Motoristé pozor u jezera Most: Komunikace v lokalitě jezera Most je dočasně zjednosměrněna a vzniká provizorní  parkovací plocha, která bude hotova v příštím týdnu.

Jedním z důvodů jsou potíže při průjezdu autobusů městské hromadné dopravy. Řidiči, kteří parkují při okraji komunikace i na žlutě vyznačené čáře, znemožňují autobusům průjezd.

Příjezd k jezeru: Pouze ve směru od děkanského kostela, resp. od nového mostu přes komunikaci I/13 a dále pak směrem k jezeru Most.

Odjezd od jezera: Ve směru kolem hřbitova. Ve směru od hřbitova bude osazena značka „IP10a - slepá pozemní komunikace“ a na ní bude navazovat dole v prostoru jezera značka „B2 zákaz vjezdu všech vozidel“.

Pravý pruh zjednosměrněné komunikace ve směru od hřbitova bude využit jako provizorní parkovací plocha se stovkou nových parkovacích míst.

Současně byly zahájeny stavební práce na realizaci provizorní manipulační plochy u jezera Most (přímo naproti stávajícímu parkovišti, před zastávkou MHD), která bude dočasně také sloužit jako parkoviště pro návštěvníky jezera Most, umožní parkování cca 160 automobilů a bude dokončena v příštím týdnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru