S odpadky stylově na čtyřkolce. The Most Fest si žádá speciální opatření
Martin Fajner ze společnosti Úklid Pohoda.
Most

Most - The Most Fest u jezera Most aspiruje na jednu z největších prázdninových akcí v Česku. Startuje ve čtvrtek 11. srpna a vyvrcholí v neděli 14. srpna. Na hudebně sportovním festivalu nebude chybět závod dračích lodí, lety helikoptérou, rainbow run a obří nafukovací překážková dráha. Samozřejmě ani pódium s řadou populárních kapel a zpěváků. A to není ani třetina z atrakcí. Očekává se návštěva 15 000 lidí. V areálu bude stanové městečko a místo pro karavany.

Festival nemá omezit rekreanty, kteří se přijedou vykoupat k jezeru. I proto pořadatel vybral úklidovou společnost, která zajistí, že po celou dobu bude všude pořádek. „V terénu bude nepřetržitě 20 lidí, už teď řešíme logistiku. Odpadky budeme svážet čtyřkolkou na sběrné místo. Na starost budeme mít také úklid toalet či dávkovače desinfekce. Návštěvníci budou mít k dispozici klasické mobilní záchody, ale i kontejnerová toaletní centra. Zkušenosti máme z úklidu akcí na autodromu,“ vysvětluje Martin Fajner ze společnosti Úklid Pohoda. V terénu bude rozmístěno sto odpadkových košů. K nim se vztahuje i soutěžní otázka. Kdo na ni správně odpoví, může získat lístky na tuto jedinečnou akci. Soutěžní otázku naleznete na facebookovém profilu společnosti Úklid Pohoda.

Právě společnost Úklid Pohoda před pár lety přesvědčila řadu majitelů domů v Mostě a Litvínově, že doby, kdy si nájemníci uklízeli sami společné prostory, nenávratně pominula. „I naše společnost se posunula dál, zaměřujeme se spíše na úklid ve firmách a stavebních společnostech. Máme exkluzivní smlouvu na úklid prodejen TEDi po celé republice. Pro úklid společných prostor jsme na severu Čech vyšlapali konkurenci cestičku a jsem na to pyšný,“ podotýká jednatel společnosti.

Úklid Pohoda se nepostará jen o pořádek během festivalu. Radost bude dělat její firemní stánek dětem. Hostesky v něm budou rozdávat balónky a razítka. „Jako partneři se zapojíme i do rainbow run. Na posledním pointu, kde se po běžících hází barva, použijeme naši firemní zelenou,“ dodává Fajner na závěr.

Už máte koupenou vstupenku? Teď už víte, že o vaše odpadky bude postaráno s pohodou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru