Policejní manévry v Dobnerovce. Na lavičce ležel tento podezřelý předmět
Foto zdroj: Městská policie Most
Most

Most - Strážníci prováděli hlídkovou činnost v ulici M. G. Dobnera, kde jim oznámil devětadvacetiletý muž, že nalezl neznámý předmět, který vypadá jako vojenská munice a označil místo, kde předmět našel.

Strážníci na místě zjistili na lavičce položený předmět, který připomínal německý ruční granát. Strážníci okolí místa nálezu ohraničili páskou se zákazem vstupu a na místo přivolali Policii ČR. "Po konzultaci s policisty byla následně na místo přivolána Pyrotechnická služba Policie ČR. Policejní pyrotechnik uvedenou munici bezpečně zajistil a sdělil, že se jednalo o nefunkční repliku, která neobsahuje výbušninu," uvádí k případu mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru