Strážníci zadrželi na janovském sídlišti celostátně hledaného muže, útěk mu nepomohl
ilustrační foto
Most

Litvínov - Policisté ČR informovali strážníky, že je vyhlášeno celostátní pátrání po muži z Janova. Na svědomí má bohatou řádku krádeží a vloupání.

Po muži začaly hned pátrat pěší i motorizované jednotky. Muž si byl očividně vědom, že je na jeho osobu políčeno, protože jakmile spatřil uniformovaného muže, dal se na útěk. Marně. "Při zatčení se snažil bránit, proto mu byla nasazena želízka. Zákrok na sídlišti přilákal řadu zvědavců, řada z nich byla z mužova příbuzenstva. Při zatčení u muže strážníci objevili také telefon, který byl nedávno odcizen z nemovitosti v Janově," uvádějí k případu litvínovští strážníci. Zatčeného převezli strážníci na policejní služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru