Muž se v Mostě vloupával do zaparkovaných aut. Nebál se toho ani za denního světla
ilustrační foto
Most

Most - V posledních dnech si od policejního vyšetřovatele převzal sdělení obvinění 35letý muž ze spáchání trestného činu krádež vloupáním. Podle něj měl Mostečan v červnu násilím poškodit a vstoupit do čtyř zaparkovaných vozidel.

Automobily si vyhlédl na sídlišti Výsluní, poblíž jednoho z mosteckých divadel a v městské části Pod Lajsníkem. Jeden z vozů se stal terčem v Chomutově. Ve dvou případech se evidentně nebál, protože vloupačky měl spáchat za denního světla v odpoledních hodinách. "Od poškozených vozidel odešel s vrtačkou, navigací, zdravotnickým polštářem a mobilním telefonem. Majitelům způsobil krádeží a poškozením aut celkovou škodu ve výši téměř 50 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger. 

Vyhodnocením důkazních prostředků a šetřením vedla cesta kriminalistů přímo ke stíhanému. Ten v posledních letech za majetkové činy již pobýval ve vězení. To mu zřejmě před soudem nepřilepší. "V současné době je obviněný ve výkonu trestu odnětí svobody pro jinou trestnou činnost. V případě uznání viny se mu může pohled přes mřížované okno prodloužit o další dva roky," dodal Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru