Nebudeme přesouvat problémové občany po městě. Vytlačíme je pryč z Mostu díky opatřením Pod ochranou města, to je hlavní cíl Sdružení Mostečané Mostu
Sdružení Mostečané Mostu
Most

Dostat problémové občany z domu ve společném vlastnictví jednotek? Ještě před dvěma lety to byl problém, který se podle všech nedal vyřešit bez změny legislativy. Ale díky projektu Pod ochranou města se to povedlo už ve dvou lokalitách. Nyní je potřeba tato opatření zavést v celém městě.

„Vyřešíme i ty nejhorší problémové sousedy, kteří Vás trápí svým nepřizpůsobivým životem, za to se Vám zaručím," říká lídr kandidátky SMM a současný zastupitel Ing. Jiří Nedvěd. Jiří Nedvěd byl několik let předsedou Výboru pro mapování a eliminaci sociálně negativních jevů. Tento výbor iniciovalo Sdružení Mostečané Mostu a postupně se připojily i další strany zastoupené v zastupitelstvu.

Díky tomuto projektu s názvem Pod ochranou města (který Jiří Nedvěd s Jaroslavem Pilařem, dalším kandidátem do zastupitelstva za SMM, vymysleli v roce 2019 a poté zavedli s kolegy z Výboru pro mapování a eliminaci sociálně negativních jevů) se konečně začalo dařit řešit problematiku nepřizpůsobivých jedinců a rodin v našem městě. „Tento projekt je založen na systémovém využívání několika opatření. K těm nejdůležitějším patří přesné vytipování problémových bytů v rámci mapování lokality a spolupráce s vlastníky bytů. Neméně důležité je důsledné uplatňování restrikcí vůči těm vlastníkům bytů, kteří odmítají spolupracovat a je jim jedno, co se s domem děje," dodává Jiří Nedvěd.

„Dnes již máme prošlapanou cestu a víme, jakým způsobem za využití stávající legislativy problém města Mostu řešit. Máme všechny postupy nastavené a vyzkoušené na několika lokalitách a teď je čas řešit všechny ostatní lokality, včetně té nejpalčivější - spodní část třídy Budovatelů takzvané Stovky. Pozadu nezůstane ani čtvrť Výsluní kolem Kahanu. Jsme přesvědčeni, že se nám to povede a spoléháme se i na pomoc všech slušných obyvatel města," dodal Jiří Nedvěd. K tomu, aby mohli začít už nyní, vydali Jiří Nedvěd a Jaroslav Pilař společně s SBD Krušnohor MANUÁL Pod ochranou města, který v současnosti rozdávají předsedům samospráv a SVJ.

  • Ing. Jiří Nedvěd a Jaroslav Pilař, kandidáti do zastupitelstva za Sdružení Mostečané Mostu
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru