Pomoci ze Senátu jsme se za poslední desetiletí nedočkali. Bylo to špatným výběrem senátorky?

K čemu je městu Most zástupce v senátu? Cítíte, jako obyvatelé města nějakou pomoc od státu a ochranu svých obydlí před nepřizpůsobivými? Nebo naopak vnímáte, že máme v senátu zastání? Pomohla nám zvolená senátorka třeba, když bylo navrženo zrušení Vyloučených lokalit?

Tato vyhláška, byla nástrojem, který pomáhal městu Most v zamezení přistěhování nepracujících sociálních turistů všech věkových kategorií z jiných měst. Před několika roky město Most bylo nuceno samo sebe prohlásit ostudně vyloučenou lokalitou, aby došlo na jeho území k omezení vyplácení doplatku na bydlení nepracujícím sociálním turistům a zneužívačům sociálních dávek. Touto vyhláškou se zastavil příliv nepřizpůsobivých obyvatel z jiných měst k nám do Mostu a také se zmírnilo stěhování z domu do domu.

Bohužel na základě návrhu rádoby spravedlivých senátorů byla tato vyhláška zrušena a příliv nepřizpůsobivých se zase rozjel. A co náš zástupce v senátu, myslíte si, že se Vás zastala, že bojovala, že by dala protinávrh, že by se postavila za město Most?

Ne, neudělala nic. Asi to nebude taková bojovnice, jak o sobě ráda paní senátorka Dernerová mluví. Nechala již po několikáté město Most na holičkách. Zajímá ji jenom její vlastní prospěch a postavení, proč by jinak před každými volbami měnila politické uskupení, politickou stranu? Samozřejmě, pro svou osobní výhodu, když ucítila lepší šanci uspět jinde, rychle převlékla kabát.

A že jich má, Sdružení Mostečané Mostu, kde začala svoji kariéru političky, Severočeši.cz, SeveročešiMost.cz, PROMOST, STAN a teď překvapivě i ODS. Ta ODS, proti které tolik bojovala pro nesrovnalosti v Krajské zdravotní. A to už chce opravdu mít hroší kůži, kandidovat za někoho, proti němuž tak fanaticky bojovala. Pro nás je senátorka figurka, jenž pro naše město nepracuje, nefunguje, zřejmě zde ani nebydlí, o osud a stav Mostu se nestará a zajímá jí jenom před volbami. Nezbývá nám, než si pomoci sami. Není to ale jednoduché. Co můžeme dělat, když nejvyšší instituce zruší bezdoplatková zóny a protivysedávací vyhlášku? Jenom kroutit hlavou.

Protivysedávací vyhláška měla být pomocníkem s haldou sedících a hlučících výrostků a jejich rodičů před obytnými domy. Městská policie za pomoci této vyhlášky měla možnost tyto individua dostat z ulice. Soud nám tuto možnost sebral a výsledek všichni vidíme a hlavně slyšíme. Město Most si opět musí pomoci samo. A bez zbytečně drahé senátorky.

Zadavatel a zpracovatel: SMM


 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru