Čiperná, ale neschopná Mostečanka! Za dva měsíce ji desetkrát chytili krást v obchodech
Ilustrační foto
Most

Most - Poslední dva měsíce rozhodně nezahálela 23letá žena z Mostu. V deseti případech byla zadržena hned po krádeži. Mostečanka si ke svým nákupům vybírala místní supermarkety, obchody s oblečením i benzínovou čerpací stanici.

Místo nákupního košíku ovšem schovávala zboží, kam se dalo. Využívala svého batohu, kočárku, ale i svého oblečení. Seznam odcizených věcí, se kterým se snažila odejít, byl velmi pestrý. Brala vše, co ji přišlo pod ruku. "Tímto způsobem měla žena nakupovat drogerii, lahve alkoholu, cukrovinky, maso, teplákovou soupravu, ponožky a mnoho dalšího. Nikdy svoji návštěvu obchodu nedotáhla do úspěšného konce. Její podezřelé chování vždy zaujmulo pracovníky ostrahy, kteří ji zadrželi a předali policistům," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

Poškozeným provozovnám způsobila krádežemi škodu téměř 19 tisíc korun. Na mosteckém obvodním oddělení si za takové počínání vysloužila od policistů sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení a žena bude muset brzy k soudnímu jednání. Bude-li uznána její vina, hrozí ji až dvouletý pobyt ve vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru