AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Vážná nehoda u Trianglu! Pro řidiče zaklíněného v dodávce letěl vrtulník, silnice je uzavřena
Foto: redakce
Most

Staňkovice - Ve středu 28. září v odpoledních hodinách došlo na silnici číslo 250 u Staňkovic nedaleko průmyslové zóny Triangle k vážné dopravní nehodě dodávky. Na místo vyjížděly jednotky hasičů ze Žatce a Bitozevsi, hasiči museli řidiče z vozidla vyprostit za použití hydraulického nářadí.

Po vyproštění byl zraněný řidič předán do péče zdravotnické záchranné služby, na místě přistával také vrtulník. Silnice je po dobu vyšetřování dopravní nehody uzavřena. Podle informací dopravního servisu Policie ČR potrvají dopravní komplikace až do večerních hodin. Doprava je odkloněna přes průmyslovou zónu Triangle.

2809nehodakz6

2809nehodakz1

2809nehodakz4

2809nehodakz5

2809nehodakz8

2809nehodakz3

2809nehodakz2

Foto: redakce

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru