V Chanově i ve stovkách strážníci zajistili několik hledaných osob
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrole vchodů v bloku 100 na tř. Budovatelů strážníci nalezli na schodech sedět muže, po kterém pátrala Policie ČR. Dalšího hledaného muže strážníci díky místní znalosti poznali a zajistili na tř. Budovatelů u bloku 93. Nebyli to jediní hledaní, které mostečtí strážníci zajistili.

Při pěší hlídkové činnosti v Chanově strážníci uviděli jim známého muže, o kterém věděli, že je na seznamu hledaných osob v celostátním pátrání. Muže, na kterého byl vydán předběžný souhlas se zadržením z důvodu páchání trestné majetkové činnosti, strážníci zajistili a převezli na Policii ČR.

Dalšího muže, po kterém pátrala Policie ČR, strážníci zajistili v ulici Petra Jilemnického, když přehraboval odpadky v kontejneru. Na ženu, která je v celostátním pátrání a nakupuje v Penny marketu, upozornil strážníky oznamovatel.

"Všechny hledané osoby strážníci předali do rukou Policie ČR. Ani v jednom případě nebylo nutné použít donucovací prostředky," uvedla mluvčí strážíků Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru