Dva chlapci a jedna dívka utekli z výchovného ústavu. Jejich cesta skončila v Mostě
Foto: MP Most
Most

Most - V ulici Konstantina Biebla si strážníci mostecké městské policie všimli podezřelého chování mladíka, o kterém věděli, že se dříve zdržoval ve výchovném ústavu. Ověřením v příslušných databázích zjistili, že je na seznamu celostátně hledaných osob z důvodu útěku z výchovného ústavu. Strážníci mladíka předali policistům.

Dalšího mladíka na útěku z výchovného ústavu strážníci zajistili na chodbě bytového domu na tř. Budovatelů. Na linku 156 oznámil po druhé hodně ranní muž, že se na chodbě domu pohybuje dvojice narkomanů. Strážníci na místě poznali celostátně hledaného sedmnáctiletého mladíka a také ho předali do rukou Policie ČR.

V celostátním pátrání z důvodu útěku z výchovného ústavu byla také sedmnáctileté dívka. Strážníci ji dobře znají. Proto ji poznali a zajistili ji v ulici Petra Jilemnického a předali Policii ČR.

Ani v jednom případě nemuseli strážníci použít donucovací prostředky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru