Amfiteátr na Benediktu prochází zásadní proměnou. Bude z něj moderní místo pro zábavu
Přestavba amfiteátru na Benediktu. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Na Benediktu běží od června komplexní oprava letního amfiteátru včetně nového zastřešení podia.

Amfiteátr prochází zásadní proměnou. Objekt pochází z roku 1985 a od té doby se nijak zásadně neopravoval. Jde o ideální místo pro promítání letního kina, pořádání hudebních akcí jako jsou Folkový Most či Benedikt Music Open. I proto přistoupilo město k rekonstrukci. Areál letní scény je nyní oplocen a pracuje se i uvnitř budovy. Součástí je rekonstrukce zázemí nejen pro účinkující, ale i pro návštěvníky. "Proměna, která tady nastane, bude zásadní a já věřím, že ji všichni Mostečané ocení," uvedl primátor Mostu Jan Paparega.

Nově bude amfiteátr zastřešený, takže i při horším počasí budou mít diváci větší komfort. Práce by měly být ukončeny tak, aby byl amfiteátr připraven na další sezonu v roce 2023.

edeniky 5271

Rekonstrukce amfiteátru. Foto: e-mostecko.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru