Zásah záchranářů v centru Mostu. Oživovali člověka, už se ho nepodařilo zachránit
Záchranáři bojují o život člověka na ulici v Mostě. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Policisté a zdravotničtí záchranáři ve středu v podvečer bojovali o život člověka v mostecké ulici Františka Halase, u křižovatky se třídou Budovatelů nedaleko Centralu.

Na místě byly vidět sanitní vozy i policejní automobily. Záchranáři na ulici resuscitovali člověka. Boj o život tentokrát nebyl úspěšný. Policisté na dotaz našeho deníku vyvrátili spekulace, že se jedná o následek dopravní nehody. Došlo k náhlému úmrtí osoby.

Smrtelnou dopravní nehodu policisté vyšetřují, ale v sousedním okrese, na Teplicku. K vážné dopravní nehodě, při které se střetlo osobní auto s chodcem, došlo ve stejné době u obce Střelná u Košťan. Chodkyně na místě zemřela.

Na místě jsou složky integrovaného záchranného systému. "Před 18. hodinou se stala tragická nehoda na silnici z Košťan na Střelnou," potvrdila mluvčí policistů Veronika Hyšplerová. Řidič, ročník 1992, srazil chodkyni, která na místě v důsledku utrpěných poranění zemřela. Nehodu v současné době vyšetřují tepličtí policisté.

Silnice je uzavřená, s uzavírkou počítejte až do půlnoci. Probíhá vyšetřování nehody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru