Silničáři varují: Na těchto silnicích se tvoří námraza, pracujeme na tom
Foto: ŘSD
Most

Ústecký kraj - Na některých komunikacích v Ústeckém kraji se tvoří od ranních hodin námraza. Od řidičů vyžadují opatrnost při jízdě.

Na stav komunikací od rána upozorňuje Ředitelství silnic a dálnic. "S opatrností nyní projíždějte na silnici I/7 od Spořic, kolem Chomutova dále přes estakády směrem na Horu Sv. Šebestiána, ale také na dálnici D8 u Řehlovic, kde se nyní tvoří náledí. Na ošetření silnic aktuálně pracujeme," napsali ve středu dopoledne silničáři.

Pro oblast Ústeckého kraje není aktuálně v platnosti žádná výstraha před nepříznivým počasím od Českého hydrometeorologického ústavu. Ve vyšších polohách Ústeckého kraje počítejte místy s mlhou a sněžením.

Policisté nyní řeší dopravní nehodu dvou osobních automobilů u Radíčevsi na Žatecku na silnici číslo 27, rovněž dva vozy se střetly ve Vejprtech na Chomutovsku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru