Na místě tragédie u Kopist je pomníček. Policisté hledají lidi, kteří mohou pomoci s vyšetřováním
Místo tragické nehody, kde přišla o život chodkyně. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Mostečtí policisté žádají veřejnost o pomoc při šetření tragické dopravní nehody. Úterního dne 6. prosince letošního roku kolem 05:30 hodin, na silnici I. třídy č. 27 ve směru z Litvínova-Záluží do Mostu, konkrétně na křižovatce Most-Kopisty, došlo ke střetu nákladního vozidla s chodkyní. Ta bohužel podlehla svým zraněním a přes veškeré úsilí zdravotníků na místě zemřela.

"V souvislosti s prověřováním této nehody žádáme všechny případné svědky, kteří se v danou dobu pohybovali na uvedeném místě, nechť se policistům ozvou. Obracíme se také na řidiče vozidel se záznamovým zařízením, ale i na svědky, kteří viděli pohyb osob u vozovky ještě před samotným střetem. Všichni by tak mohli přispět k objasnění tragické události. Veškeré informace přijmeme na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

Severočeští policisté také stále pátrají po svědcích další tragické havárie, a to na sousedním Teplicku. Dne 30. listopadu letošního roku kolem 17:50 hodin se stala tragická dopravní nehoda v katastru obce Střelná na silnici I/27 přibližně 200 metrů za odbočkou na obec Střelná. Došlo ke střetu projíždějícího vozidla s chodkyní, která přecházela vozovku směrem od obce Střelná k zahrádkářské kolonii v obci Střelná - Sídliště. Chodkyně utrpěla zranění, kterým bohužel podlehla.

Na místě se v době nehody pohybovali další lidé, jejichž svědectví by mohlo pomoci k objasnění celé události. Stejně tak policisté žádají řidiče, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli a mohli by poskytnout k nehodě jakékoliv informace, aby zavolali na linku 158.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru