V Mostě se představily vysoké a vyšší odborné školy na tradičním veletrhu
Foto: OHK Most
Most

Most - Okresní hospodářská komora Most (OHK Most), která letos slaví 30 let od svého vzniku, uspořádala ve spolupráci s úřadem práce veletrh vzdělávání Sokrates 2.

Letošního ročníku se se svými zástupci na jednotlivých stáncích zúčastnilo 12 škol nejen z našeho regionu.

Veletrhy Sokrates jsou již dlouholetou tradicí a nedílnou součástí aktivit OHK Most. "Cílem těchto veletrhů je seznámit širokou veřejnost, zvláště pak zájemce o studium, o možnostech vzdělávání. Zájemci o studium mohou tyto komorové veletrhy využít právě pro přímou komunikaci se zástupci vzdělávacích institucí," uvedla ředitelka úřadu OHK Most Jiřina Pečnerová.

Na podzim komora ve spolupráci s úřadem práce opět zrealizují veletrh středního vzdělávání Sokrates 1.

Generálním partnerem pro letošní 15. ročník byla opět společnost Cheminvest. Hlavními partnery akciové společnosti Vršanská uhelná a Severní energetická. Akci také podporují Statutární město Most a město Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru