VIDEO: V Havrani se otevírá již čtvrtá sezóna Zahradnictví Tobík. Nabízí největší sortiment dřevin na Mostecku
Zahradnictví Tobík v Havrani. Foto: e-deniky.cz
Most

Havraň - Pokud jste v minulých dnech projížděli obcí Havraň ve směru na Most, jistě neuniklo vašemu zraku po pravé straně silnice větší množství stromků a rostlin. Ve středu 29. března se v Havrani otevírá Zahradnictví Tobík. To se právě na stromy a keře specializuje. Zákazníkům nabídne kromě jiného zboží vůbec nejširší sortiment dřevin na Mostecku.

Zahradnictví Tobík vybudovali manželé Koutovi na 3000 m2.

Dnes na místě najdete velkou plochu s nabídkou tradičních i netradičních rostlin a dřevin, okrasné stromy, jehličnany, listnaté stromy, ovocné stromy, ovocné keře, dále letničky, trvalky, ale i dekorace, květináče, substráty a hnojiva, dále také různé potřeby pro zahrádkáře, a také doplňkový i dárkový sortiment.

https://www.youtube.com/watch?v=IL9_jeCseIg

„Zákazníci u nás najdou nadstandardní nabídku okrasných stromů, které se v Čechách těžko shání. Jedná se o větší rostliny, jsou již tvarované a jedná se o dlouhodobě pěstované rostliny. Takže u nás můžete najít i padesátiletý strom. Jsou to zejména vzrostlé bonsaje, ty mají i kolem dvou metrů, ale i jehličnany či listnaté stromy, různě tvarované cedry, či photinie,“ uvedla Pavlína Koutová, majitelka zahradnictví.

Zahradnictví nabízí i poradenství pro správné pěstování rostlin. V budoucnu se v novém zahradnictví hodlají věnovat také plánování zahrad.

edeniky 6164

Zahradnictví Tobík otevírá ve středu 29. března, s otevírací dobou od pondělí do neděle vždy od 9 do 18 hodin. Parkování je možné u silnice podél zahradnictví nebo na protějším parkovišti.

Jakékoli dotazy, objednávky či poptávky směřujte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo telefonním čísle 777161525. Aktuální nabídky, akce nebo novinky najdete také na Facebooku

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru