Město a těžaři pošlou nemocnici milion. Víme, co si za něj pořídí
Pacienti finanční injekci do nemocnice určitě uvítají. Ilustrační foto
Most

Most - Pavel Tykač prostřednictvím společnosti Vršanská uhelná a město Most v čele s primátorem Janem Paparegou podpoří Krajskou zdravotní darem jeden milion korun. Peníze poslouží na nákup dalšího moderního vybavení pro mosteckou nemocnici.

Krajská zdravotní je již několik let pravidelným příjemcem podpory od těžebních společností Pavla Tykače. Jen v posledních dvou letech věnovala Vršanská uhelná na rekonstrukci nemocnice v Mostě 10 milionů korun.

„Na Mostecku dlouhodobě podnikáme a považujeme proto za zcela přirozené podporovat projekty, které mají na region pozitivní dopady. Kromě sportu a vzdělávání je to nepochybně právě zdravotnictví,“ vysvětluje Pavel Tykač.

„Jako vedení města máme dlouhodobý zájem, aby mostecká nemocnice poskytovala občanům města co nejlepší péči. Proto, ačkoli město Most není akcionářem Krajské zdravotní, rozhodli jsme se připojit k Vršanské uhelné a část daru, který město od těžařů získalo, věnovat společně právě nemocnici. Věříme, že pacienti nové vybavení ocení,“ říká primátor Mostu Jan Paparega.

Vedle chirurgických přístrojů, modernizované porodnice a zbrusu nového oddělení šestinedělí se nyní vybavení nemocnice opět rozroste. Za darovaný milion hodlá Krajská zdravotní pořídit nová nemocniční lůžka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru