OBRAZEM: Sloupy dýmu, plameny. Na skládce Celio opět hořelo
Požár na skládce Celio mezi Mostem a Litvínovem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Kopisty - Požár na skládce Celio zaměstnal v úterý vpodvečer několik jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. Sloupec černého dýmu byl viditelný na kilometry daleko.

Ze záběrů pořízených teleobjektivem je patrné, že hořel převážně odpad, nikoliv pneumatiky či staré okenní rámy, které jsou na skládce také uskladněné. To by boj s ohněm protáhlo. Hodinu po zahájení hašení už se z místa na skládce valil jen bílý kouř, který naznačoval, že oheň je pod kontrolou.

Příjezd hasičů od Litvínova do Kopist komplikoval fakt, že silnice je od kruhového objezdu v Záluží po Unipetrol dopravu kvůli frézování vozovky jednosměrná. Hasiči, aby nemuseli mnohakilometrovou objížďkou přes Komořany, museli vjet se svými auty do protisměru.

Fotogalerie

Video

https://www.youtube.com/watch?v=zavdblA3cb8

Psali jsme

{article 20979}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru