VIDEO: Šup, a parfém skončil v kabelce. Policisté hledají tuto podezřelou dvojici
Foto: Policie ČR
Most

Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti ženy, která je podezřelá z krádeže parfémů v prodejně v nákupním centru. Ve kterém, to policisté nezveřejnili. Dvojice může být třeba i z Mostecka. Neznáte je?

"Z dosavadního prověřování vyplývá, že dne 8. března 2017 mezi 17:00 a 17:15 hodin navštívila společně s mužem neustanovené totožnosti prodejnu kosmetiky v teplickém obchodním centru, kde odcizila několik parfémů v hodnotě přesahující částku deset tisíc korun," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

I Když její jednání zachytily bezpečnostní kamery umístěné v prodejně, policistům se do současné doby nepodařilo ustanovit totožnost ženy, ani jejího mužského doprovodu.

"Veškeré informace k totožnosti ženy a muže z kamerového záznamu je možné sdělit přímo na Obvodní oddělení PČR v Teplicích, nebo na linku 158, za případné poznatky předem děkujeme," doplnil mluvčí policistů.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=X6KZSmQ3v4M

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru