Kdy zajít na návštěvu? Mostecká nemocnice sjednotí od 1. dubna doporučené návštěvní hodiny na lůžkových odděleních
Nemocnice v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Krajská zdravotní, pod kterou patří i mostecká nemocnice, sjednotí v Mostě doporučené návštěvní hodiny na svých lůžkových odděleních. Shodné časy začnou platit od 1. dubna 2017.

Na všech standardních odděleních, s výjimkou psychiatrického oddělení a jednotek intenzivní péče, se sjednocuje čas od 13:00 do 20:00 hodin.

Návštěvní hodiny na jednotkách intenzivní péče a na psychiatrickém oddělení zůstávají doporučené pro návštěvy z důvodu léčebného režimu pacientů v čase 14:00 - 18:00 hodin. Tento čas určily vrchní sestry po dohodě s vedoucími lékaři těchto oddělení. Návštěvní hodiny na oddělení následné péče v Zahražanech jsou stanoveny od 13:00 do 18:00 hodin.

Zdravotnické zařízení opatřením vychází vstříc požadavkům pacientů a sjednocení návštěvních hodin je rovněž přehlednější pro blízké hospitalizovaných. Dalším důvodem pro sjednocení návštěvních hodin je také zajištění potřebného klidového režimu pro pacienty na lůžkových odděleních.

Informační tabule o doporučených návštěvních hodinách budou umístěny u hlavních vstupů do nemocnice a na jednotlivých podlažích v monobloku, v pavilonech C a E a také u hlavního vstupu na oddělení následné péče v Mostě – Zahražanech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru