OBRAZEM: Kontrolovaný bezdomovec stupňoval agresi, museli ho zpacifikovat
Muž musel dostat pouta. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na linku 156 Městské policie Most se obrátilo hned několik občanů s žádostí o zákrok v ulici Růžová, kde má dle slov oznamovatelů docházet k hlasité hádce a fyzickému napadání ve skupince bezdomovců. Výjezd strážníků za nimi se následně zdramatizoval.

Hlídky na místě zajistily trojici bezdomovců, kteří o ničem nevěděli. Vše by bylo v naprostém pořádku až do chvíle, kdy chtěli strážníci muže ztotožnit. V ten okamžik jeden z trojice mužů, který byl pod vlivem alkoholu, odmítal předložit občanský průkaz a začal strážníky verbálně napadat.

Strážníci muže ještě jednou vyzvali k prokázání totožnosti, nebo použijí donucovacích prostředků a muž bude předveden na Policie ČR ke zjištění totožnosti. Muž své verbální útoky ještě více stupňoval a odmítal doklad předložit. Strážníci muže za použití hmatů a chvatů zpacifikovali a přiložili mu služební pouta. Poté následovala osobní kontrola, během které byl u muže občanský průkaz nalezen.

Muž byl převezen k ošetření po použití donucovacích prostředků do mostecké nemocnice a vše bude vyřešeno sepsáním oznámení na Magistrát města Mostu o spáchání přestupku.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru