VIDEO: Strážníci se psem v noci prohledávali úřad práce
Strážníci provedli kontrolu úřadu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Kvůli signálu o narušení vyjížděli mostečtí strážníci v nočních hodinách do budovy Úřadu práce v Mostě. Vzali si na pomoc i psovoda. Našli otevřené okno a otisk boty.

Na pultu centrální ochrany Městské policie Most se v pozdních večerních hodinách rozezněl signál o narušení objektu Úřadu práce v Mostě. Operační dozorčí na místo okamžitě vyslal hlídky strážníků, kteří po příjezdu na místo objekt zabezpečili a provedli vnější kontrolu oken. Během této kontroly bylo v přízemí nalezeno otevřené okno a navíc na parapetu byla šlápota.

Na místo byl přivolán psovod strážníků se služebním psem, který po otevření úřadu odpovědnou osobou za asistence dalších strážníků provedl vnitřní kontrolu. Uvnitř nebyl nikdo nalezený, a tak byl objekt uzamčen a opět spuštěno bezpečnostní zařízení.

https://www.youtube.com/watch?v=mrKoWQH8aHA

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru