Kvůli pár korunám napadl pracovnici ostrahy, pak sedl do auta a odjel
Ilustrační foto
Most

Most - Na nepoctivého zákazníka narazili pracovníci jedné z mosteckých prodejen. Muž si tam měl mezi prodejními regály schovat do kapsy brusný kotouč v hodnotě 89 korun. Poté prošel pokladnou bez placení.

Při odchodu z prodejny byl zastaven pracovnicí ostrahy, kterou měl udeřit do obličeje a poté ji strčil tak, že žena upadla na zem a způsobila si zranění. Poté i přes snahu dalšího pracovníka o zadržení nasedl do svého vozidla a odjel.

"Policisté vozidlo následně vypátrali a zajistili i podezřelého muže. Na základě šetření mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru