Výsledky dopravní akce: 16 řidičů překročilo rychlost, jeden řídil pod vlivem
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté dopravního inspektorátu tento týden kontrolovali v rámci krajské dopravní akce technický stav vozidel. V Mostě, Litvínově, na silnicích I. třídy, v Meziboří, Janově, Lomu, Záluží, Horním Jiřetíně, Obrnicích, Braňanech, Havrani, Patokryjích, Skršíně a dalších obcích v okresu Most hlídky zkontrolovaly 37 vozidel a odhalily 31 přestupků.

"Za 29 z nich uložili muži zákona řidičům pokuty ve výši 15 800 korun. U 16 řidičů bylo zjištěno překročení stanovené rychlosti, tři osoby nebyly připoutány, pokutu vyinkasoval jeden chodec, v jednom případě nebyl použit zádržný systém a policisté odhalili i pachatele trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a zadrželi jednu osobu v pátrání. U všech kontrolovaných automobilů byl technický stav v pořádku," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí mostecké policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru