VIDEO: V Mostě měl zastávku Žlutý kamion, lidé si užívali festival lepšího bydlení
Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - V Mostě měl v úterý 20. června odpoledne zastávku Žlutý kamion. Ten brázdí celou Českou republiku a všude s sebou přiváží Festival lepšího bydlení.

Žlutý kamion je akcí Raiffeisen stavební spořitelny. Díky němu mohou lidé na frekventovaných místech v centrech měst vždy v průběhu dvou dnů zjistit, jak lépe bydlet. K dispozici jsou jim odborníci, kteří poradí jak výhodně pořídit nové bydlení či realizovat modernizaci toho stávajícího.

V útrobách kamionu pak lidé najdou inspiraci. Čeští designéři zde totiž vytvořili podle nejnovějších trendů koupelnu, obývací pokoj a kuchyň.

Kromě odborných rad a ukázek pěkného bydlení nabízí Festival bydlení i zábavu a aktivity, kde si přijdou na své všichni, dospělí i děti. A každý kdo přijde, se může zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Ve hře jsou dva poukazy v hodnotě 150 000 Kč na rekonstrukci kuchyně či koupelny od společností SIKO a ORESI.

V Mostě pokračuje Festival bydlení do středy 21. června. Tak se určitě zajděte podívat.

Most však není jediným městem v našem kraji, kde Žlutý kamion zastaví. Již 22. a 23. června se můžete na něj těšit v Litoměřicích u Galerie na Soutoku a 26. a 27. června bude mít zastávku v Chomutově na náměstí 1. Máje.

Více informací najdete na http://www.rsts.cz/roadshow/.

Video

Co vás na akci čeká?

  • Trendy – ukázky řešení kuchyní, koupelen a obývacích pokojů
  • Design – inspirujte se proměnami interiérů
  • Rady – odborníci RSTS vám se vším poradí
  • Tipy – dozvíte se, jak výhodně financovat nové bydlení
  • Představení – partnerů a jejich produktů
  • Soutěř – o rekonstrukce celkem za 300 000 korun
  • Zábava – 3D Puzzle s motivem roadshow
  • Občerstvení – Rozpékané pečivo, čaj, káva, sušenky, pocorn

Na co se můžete těšit?

  • Na skákací hrad, malování na obličej, nafukovací balonky a soutěž v kreslení

Fotogalerie

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.

Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru