Loupež na Benediktu! Bruslařka mobil uhájila, lupič už je ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie odhalila totožnost neznámého lupiče, který se zajímal o cizí mobil na Benediktu. Vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže 31letého muže z Litvínova a okresní soud muže na podnět policie poslal do vazby.

Muž měl začátkem června ve večerních hodinách v rekreačním areálu Benedikt přistoupit k mladé ženě, kterou neznal. "Ženě se pokusil vytrhnout z ruky mobil v hodnotě 18 tisíc korun. Poškozená se aktivně bránila a při přetahování upadla na zem. Muže udeřila kolečkovou bruslí a ten ji kopal, sprostě jí nadával a stále se pokoušel telefon odcizit. To se mu nakonec nepodařilo a z místa utekl," popsala incident mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadená žena utrpěla drobná zranění a také hmotnou škodu na mobilu, který jí útočník poškodil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru