AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Velmi těžká nehoda u Havraně. Pro zraněné jely dvě sanity a vrtulník
Těžká nehoda na silnici Havraň - Jirkov. Foto: Oldřich Hájek
Most

Hošnice – Vážná dopravní nehoda se stala ve středu 28. června krátce po jedné hodině odpolední u obce Hošnice u Strupčic na spojovací silnici z Havraně na Jirkov. Čelně se tady srazila dvě osobní auta, čtyři lidé skončili v nemocnici, pro jednoho zraněného přiletěl záchranářský vrtulník.

K nehodě došlo ve 13.15 hodin, auta se srazila v zatáčce. Jedno po střetu skončilo mimo silnici. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni. „Tři lidé utrpěli lehká až středně těžká zranění a byli převezeni na chirurgii do chomutovské nemocnice. Čtvrtá osoba měla středně těžké zranění, se kterým byla letecky transportována do ústecké nemocnice, a to především kvůli mechanizaci nehody. Jednalo se o čelní náraz ve vysoké rychlosti,“ sdělil mluvčí záchranky Prokop Voleník.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Během odstraňování následků havárie byla silnice zcela neprůjezdná. "Hasiči poskytli předlékařskou pomoc, pomohli naložit zraněného do vrtulníku a provedli protipožární opatření," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Fotogalerie

Psali jsme

{article 29203}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru