OBRAZEM: Přívalový déšť zatopil nádvoří domů na hlavní mostecké třídě
Hasiči odčerpávali vodu ze zatopeného nádvoří. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Krátký přívalový déšť, který se přehnal ve středu později odpoledne nad městem Most, zatopil nádvoří domů na třídě Budovatelů. Vyjíždět museli hasiči.

Voda nestíhala odtéci kanalizací na nádvoří bloků 92 a 93 nad hotelem Viktor. Hasiči tam vodu museli odčerpat. Pokusili se ještě pročistit kanalizaci. Před jedním ze vchodů se nashromáždilo až 40 centimetrů vody. "Při větším dešti je to zde normální, pamatuji si to odjakživa," poznamenala jedna z obyvatelek domu.

Český hydrometeorologický ústav varoval před silnými bouřkami už v ranních hodinách. Varování je platné až do 23. hodiny.

Po bouřkách přijde ochlazení. Ve čtvrtek by mělo být převážně zataženo, na většině území déšť, místy i vydatnější. Večer od jihozápadu až jihu ubývání srážek. Nejvyšší denní teploty 19 až 22 °C.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru