Agresivní ženě museli dát mostečtí strážníci v sanitce pouta
Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Oznamovatelka na lince 156 mostecké městské policie uvedla, že na třídě Budovatelů v přízemí jednoho domu se na chodbě nachází žena, která křičí a neslušně nadává.

Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která na místě zastihla silně podnapilou ženu. "Ta křičela, chovala se agresivně a měla u sebe psa, který neustále štěkal. Žena strážníkům uvedla, že je po operaci srdce a bere léky," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

Na základě jejího zdravotního stavu byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba. "Z důvodu jejího agresivního jednání jí při vstupu do sanitního vozidla byly ze strany strážníků přiložena pouta a za jejich asistence byla převezena do nemocnice v Mostě k dalšímu vyšetření," dodal Vlastimil Litto.

Další hlídkou městské policie bylo zajištěno přemístění jejího psa do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích, kde bude do té doby, než si ho majitelka vyzvedne.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru