CO TAKÉ DĚLAJÍ: Strážníci pomáhají vytopeným lidem, zapomnětlivým řidičům i kachňatům
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské městské policie mají na svém kontě v posledních dnech několik zásahů, při kterém pomáhali jak lidem, tak zvířatům. Přinášíme přehled vybraných zákroků.

Poškození malby v bytové jednotce

Muž na tísňové lince 156 požádal strážníky městské policie o pomoc, jelikož ho jeho sousedka co bydlí nad ním vytápí. Muž byl již u dveří jejího bytu a na klepání nikdo nereagoval. Hlídka městské policie se na místě spojila jak s oznamovatelem, tak také s majitelkou uvedeného bytu. Ze strany strážníků byly obě strany řádně poučeny, jak mají dále postupovat.

Pomoc ženě, která byla zamčená v bytě

O pomoc strážníky městské policie požádala žena, která bydlí v domě v ul. Jilemnického, že si zapomněla klíče od bytu ve svém vozidle parkujícím před domem. Manžel odjel ráno do zaměstnání a uzamkl byt, z kterého teď nemůže odejít ven. Majitelka parkujícího vozidla před domem z okna provedla pomocí dálkového ovládání otevření vozidla a strážníci společně s nezúčastněnou osobou ve vozidle na zadní sedačce nalezli klíče od bytu. Následně bylo majitelkou za pomocí dálkového ovladače vozidlo zpět uzamčeno. Poté hlídka provedla odemčení a předání klíčů od uvedeného bytu majitelce.

Nezajištěné okno u vozidla

Asistentky prevence kriminality při kontrolní činnosti v ul. Lipová zjistily, že na parkoviště stojí vozidlo značky VW Transporter a má částečně stažené okénko u spolujezdce. Na místo byli přivoláni strážníci městské policie, kteří vyrozuměli majitele vozidla, který si na podruhé vozidlo řádně zabezpečil.

2507zasahy2

Zmatená žena

Do ul. Antonína Dvořáka byla přivolána hlídka městské policie, že se zde nachází starší zmatená žena, která neví, kde se nachází. Strážníci místním šetřením zjistili, že tato starší žena pochází z Domova pro seniory v ul. Antonína Dvořáka. Žena byla v pořádku předána odpovědné pracovnici uvedeného zařízení.

Nález kachňat

Na linku 156 oznámil muž, že na sídlišti Most - Chanov nalezl čtyři malé kachňata. Strážníci si na místě od oznamovatele kachňata převzali a umístili je do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru