Další prázdninová dopravní akce: Řidiči jezdili vzorně, nikdo nebyl pod vlivem alkoholu ani drog
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Další prázdninová dopravní akce proběhla na silnicích mosteckého regionu. Tentokrát policisté dopravního inspektorátu v noční době zjišťovali, zda řidiči motorových vozidel neřídí pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek.

"Policisté během noci zastavili a zkontrolovali 28 vozidel a odhalili čtyři dopravní přestupky. Dva vyřešili na místě uložením blokové pokuty a dva postoupí do správního řízení. U jednoho auta byl odhalen nevyhovující technický stav, jeden řidič nepřeložil doklad o pojištění odpovědnosti a v jednom případě nebyl použit zádržný systém. Nikdo z kontrolovaných řidičů nebyl pod vlivem návykové látky," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru