OBRAZEM: Stovky běžců a noční Most. To byl víkendový Night Run v Mostě
NN Night Run v Mostě. Foto: Lukáš Ondroušek
Most

Most - V sobotu v Mostě uskutečnil Night Run, tedy zážitkový běh, kdy si běžci na cestu svítili čelovkami. Jednalo se o běh na 5 a 10 km.

Startovalo se na 1. náměstí, běh pokračoval do parku Šibeník a poté zpět na náměstí. První běh pro děti začal už v 17:45 a děti závodily celých 45 minut. V 19:15 se také uskutečnil závod s názvem Bosch Family Run, kdy se soutěžilo o sušičku Bosch. Ve 20:30 přišel na řadu Avon běh a ten se běžel 5 kilometrů, tohoto závodu se zúčastnil i primátor Jan Paparega.

Na závěr této akce startoval ve 21:30 noční běh, který nese název NN Night Run. Tato akce přivítala běžecké nadšence z Mostu, z okolí, ale i z daleka. Všichni si užili spoustu zábavy a hlavně běhu. Příští ročník se v Mostě také poběží, a to 12. srpna 2018.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru