Muž obtěžoval bývalou přítelkyni, na ulici ji začal škrtit
Ilustrační foto
Most

Most - Chování v rozporu s dobrými mravy předvedl v jednom panelovém domě 25letý muž z Mostu.

V centru města přišel do bydliště své bývalé přítelkyně a domáhal se vstupu do bytu. Na dveře bouchal a kopal do nich, a když byl poškozenou vykázán, nereagoval a do dveří bouchal dál, až je poškodil. "Když poškozená vyšla ven a s bývalým přítelem hovořila, vytrhl jí z ruky klíče, o které se následně přetahovali. Při tom ji muž chytil za řetízky a sevřel je v ruce tak, že ženu začal škrtit, až se řetízky utrhly," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Násilník pak ženu napadal fyzicky a z místa odešel poté, co volala o pomoc. Žena utrpěla povrchová zranění. Hmotnou škodu odhadla na částku 25 tisíc korun.

"Police Mostečana obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže, přečinů poškození cizí věci, krádeže a porušování domovní svobody ve stádiu pokusu. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru